АКТИВНА ГРИЖА ЗА ЗДРАВИ ВЕНИ


Включи се в кампанията за превенция и лечение на хроничната венозна болест „Вземи краката си в ръце” тук:

Покажи на тия вени!

Предизвикателства след времето, което прекарахме у дома

През последните два месеца ни се наложи да си останем повече време у дома, което доведе до обездвижването ни. Сега, когато светът малко по малко отново се раздвижва, е време да помислим за краката си и тяхното здраве.

Информационната кампания за превенция и лечение на хроничната венозна болест (ХВБ) „Вземи краката си в ръце“ стартира с предизвикателства, които две популярни дами от света на модата, културата и изкуството отправят към хората. Целта на предизвикателствата е да помогнем на всички да се грижат за здравето на своите вени всеки ден, независимо дали все още прекарват повече време у дома, или са станали по-активни навън.

Един от добрите начини за това е като се раздвижваме с леки упражнения за здрави вени. Разбира се, важно  е да спазваме добър хранителен режим, да намалим излишните килограми и в случай, че вече сме диагностицирани с ХВБ, да не спираме лечението си. Повече за ХВБ, разширените вени, превенцията и лечението, може да научите тук и тук

  • Вижте предизвикателствата във Facebook страницата ни тук: https://www.facebook.com/venite.bg/
  • Качете своя снимка, видео или коментар под постовете с предизвикателствата.
  • На случаен принцип по един от участвалите в двете предизвикателствата ще спечели едномесечен достъп до онлайн платформа за йога, както и енергизиращ крем за уморени крачета – Цедралекс.

Останете здрави!